Select Page

Beste deelnemer,
Beste sponsor,
Beste standhouder,
Beste vrijwilliger,
Beste relatie,

Met dit schrijven informeren wij u allen over de formele annulatie van het voorziene BK-event op 5-6-7 juni 2020 in het Heldenpark te Eeklo.

 Met het organiserend comité van het Belgisch Kampioenschap Boomklimmen voor Boomverzorgers, in samenspraak met het bestuur van B.A.As. (Belgian Arborist Association), hebben we deze beslissing genomen. Voor ons primeert de gezondheid en het welzijn van onze vele tientallen vrijwilligers, klimmers en iedereen die in ruime zin bij de organisatie betrokken is (contactpersonen gaststad, standhouders, muzikale entertainers, toeleveranciers op het event, enz.).

Toen we in de nazomer 2019 begonnen met de organisatie van de 25e editie van het BK Boomklimmen voor Boomverzorgers, was de wereld nog steeds in zijn normale ritme. COVID 19 zet momenteel onze wereld en ons dagelijks leven op zijn kop. Het is voor de hele samenleving wennen aan deze nieuwe situatie. De soft-lockdown is onbekend terrein voor eenieder van ons, met veel uitdagingen. De totale periode waarin we allen zullen gehouden zijn aan de maatregel ‘social distancing’ is momenteel eveneens ongedefinieerd. Laat er ons allemaal het beste van maken en in het belang van eenieder de instructies zeer goed opvolgen. Dit is nu cruciaal. Het is de enige goede praktijk om de verspreiding van het COVID19 virus hopelijk op redelijke termijn in te perken.

De situatie is dynamisch en heeft onze volle aandacht.

 Onder voorbehoud hebben wij de beslissing genomen om ons event exact één jaar op te schuiven naar het 1e weekend van juni ‘21 (4-5-6 juni 2021) en met hoge waarschijnlijkheid op dezelfde locatie.

Ook in 2021 zal er geen Belgisch Kampioenschap plaats vinden.  De huidige corona-maatregelen laten dit nog niet toe.  We hopen je alvast volgend jaar te verwelkomen.  

 Bij verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen met ons.

 Wij hopen dat u, uw naasten en uw medewerkers in goede gezondheid zijn en blijven.

Met vriendelijke groet,

BTCCOC (Belgian Tree Climbing Championship Operational Committee)

Bestuur B.A.As. (Belgian Arborist Association)