Select Page

[:nl]

vzw ‘BOOM your Business!’ (ByB)

Het vierde klaverblad samen met BBB, opleidingcentra, en wij als boomverzorgers.

ByB wil onze sector aanmoedigen, ondersteunen en begeleiden in maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen (MV&DO).

Als boomverzorgers zijn we het gewoon om te gaan met uitdagingen, geen enkele boom is dezelfde, elke dag is anders. Het dagdagelijks runnen van je zaak, vraagt behoorlijk wat energie, maar ‘het boomklimmen’ zorgt voor een inkomen, en dat economische luik is absoluut van belang.

Vele boomverzorgers zijn echter ook gedreven om hun bijdrage te leveren aan een groenere wereld, aan een beter klimaat, aan een algemeen boombeleid, mét visie. Op korte tijd is onze sector al veel professioneler geworden, innoveren en ondernemen voor een betere wereld, het zit ook bij de boomverzorgers in de lift.

Veel boomverzorgers zijn fier op hun beroep en willen een meerwaarde creëren voor de boom en zijn omgeving. Met ByB zijn we er echter van overtuigd dat we samen nog meer kunnen bereiken, ‘leren van elkaar’, kan iedereen. Op vrijwillige basis streven naar continue verbetering, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bedrijf, en voor de maatschappij in het algemeen.

Wil jij blijven ondernemen met visie en passie, de kracht hebben om je blik te verruimen? Kom naar de workshop, laat je inspireren, en inspireer ons voor de toekomst!

Vrijdag 16 juni – 13u15 – 15u15 workshops

}

30min – 1 uur

David Bergen

David Bergen

[:fr]

Vendredi 16 juin – 13u15 – 15u15 workshops

}

30min – 1 uur

David Bergen

David Bergen

[:en]

Friday 16 june – 13u15 – 15u15 workshops

}

30min – 1 uur

David Bergen

David Bergen

[:]